Webroot

Intelligent antivirus i skyen

Fakta

 • Priser fra 30,40 kr. pr. måned
 • Elegant og brugervenligt interface
 • Self-service portal
 • Automatisér workflows

Ikke som andre "cloud" antivirus-løsninger

I løbet af de sidste 10 år har de store antivirus-leverandører flyttet deres management interfaces i skyen. Det er dog ikke det vi mener med “antivirus i skyen”. De konkurrerende løsninger baserer sig nemlig stadig på lokalt installerede signatur-databaser, og udnytter derfor slet ikke det potentiale, der er i skyen. Med Webroot ligger signatur-databasen i skyen, og derfor kan enorme mængder af viden og ressourcer bruges i realtid, uden at det belaster brugernes maskiner.

Kort forklaret sender Webroot klienten hashes af filer samt adfærdsmønstre til skyen, hvor Webroots sofistikerede backend analyserer resultaterne. Webroot bruger erfaringer fra millioner af andre brugere til at opdatere deres backend, som derfor bliver “selvlærende”. Derudover samarbejder Webroot med andre ledende aktører indenfor IT-sikkerhed, såsom Juniper og Cisco. Du kan læse mere om Webroots arkitektur, og få den fulde forståelse for hvorfor løsningen er revolutionerende her.

Windows og Mac

Webroot giver jer mulighed for at beskytte endpoints der kører på OS X såvel som Windows. Derfor bliver det muligt at få et samlet overblik over alle jeres endpoints, uanset hvilket operativsystem de benytter.

Webroot beskytter bedre mod zero-day trusler

Eftersom Webroots signatur-database ligger i skyen er jeres endpoints fuldt beskyttet fra det øjeblik de nye trusler bliver identificeret – og ikke først når den lokale signatur-database er blevet opdateret.

Når Webroot støder på en fil eller applikation, som ikke allerede er kendt, benyttes sandbox teknologi til at afvikle applikationen i et sikkert miljø, indtil det kan bekræftes, at den ikke udgør nogen trussel. Mens applikationen afvikles fra sandboxen analyseres adfærden nøje – bliver der f.eks. ændret i registreringsdatabasen eller prøver programmet at deaktivere sikkerhedssoftware. Alle ændringer der foretages bliver registreret, således at der senere kan laves en tilbagerulning, såfremt det viser sig, at programmet er skadeligt.

Effektiv beskyttelse af servere - også de virtuelle

Webroot er optimeret til at beskytte jeres servere optimalt, samtidig med at klienten har et meget lille footprint. Alle de gængse Windows server-platforme supporteret, og Webroot kan benyttes til at holde jeres virtuelle servere beskyttet – herunder VMware, Citrix og Microsoft Hyper-V.

Sofistikeret offline-beskyttelse

Langt de fleste inficeringer sker når endpoints er forbundet til internettet, men Webroot holder naturligvis også jeres endpoints beskyttet, når de er offline. Udover at applikationer og filer, der er mistænkelige, afvikles i sandbox-tilstand, benytter Webroot to mekanismer som kaldes Journaling og roll-back. Journaling gør at alle ændringer, der foretages, mens jeres endpoints er offline, bliver registreret – eksempelvis filændringer samt ændringer i registreringsdatabasen og memory etc. Når jeres endpoints kommer online igen vil alle disse ændringer blive analyseret med det samme, og administratoren har derefter mulighed for at lave en roll-back, hvor alle ændringer som eventuelt skadelige filer og applikationer måtte have foretaget kan rulles tilbage (roll-back).

Derudover er Webroot agenten altid opdateret med de aller hyppigste malware-definitioner, således at disse kan blokeres med det samme, selvom jeres endpoints er offline. Endeligt giver Webroot jer også mulighed for at sætte diverse policies op, så der kan sættes restriktioner på USB-sticks og CD drev mv., når jeres endpoints er offline.

Følgende kan Webroot også

  Beskyt og administrér mobile enheder
  I takt med at både virksomheder og forbrugere er blevet mere mobile, er der også kommet flere trusler mod mobile enheder. Webroot giver beskyttelse til jeres Andorid og iOS telefoner/tablets. Først og fremmest giver det jer beskyttelse mod malware, ligesom Webroot kan blokere for installation af skadelige apps. Derudover får I mulighed for at tracke og wipe stjålne enheder via management interfacet, ligesom det er muligt at konfigurere VPN, email samt Wi-Fi indstillinger.
  Minimal vedligeholdelse og ingen signaturopdateringer
  Al administration af Webroot sker fra skyen, hvilket betyder, at I slipper for at investere i infrastruktur samt løbende vedligeholdelse. På grund af Webroots cloud-arkitektur skal jeres endpoints heller ikke opdateres dagligt med nye virusdefinitioner. Alt i alt betyder det færre hovedpiner for jer. Alt i alt betyder det, at I vil være i kunne spare tid og penge, samtidig med at I kan automatisere jeres sikkerhedspolitik.
  Cloud-baseret management
  Webroots cloud-baserede management interface giver jer mulighed for at administrere jeres endpoints fra skyen. Scanninger og policies kan nemt administreres via browseren, ligesom I også får adgang til mere avancerede værktøjer. Det er blandt andet muligt at eksekvere scripts og DOS kommandoer på jeres endpoints, direkte fra management interfacet i browseren.

Er du også på Slack?

Fedt! Kontakt os for at blive tilføjet til vores kanaler.